Claudia 

ClaudiaVan jongs af aan ben ik heel intuïtief. Het is een kwaliteit waar ik me nooit erg bewust van ben geweest. Als kind kon ik al aanvoelen hoe iemand anders in zijn vel zat. Wist ik hoe de sfeer in een groep was, op het moment dat ik binnen stapte. Dat er vlak voor ik binnen kwam, er flinke ruzie was geweest bijvoorbeeld.
Dat is voor mij vanzelfsprekend. 

Voor ik startte met mijn eigen praktijk, heb ik ruim 18 jaar met veel plezier in de kinderopvang gewerkt. De laatste jaren als Pedagogisch Specialist. Het werken met kinderen is al jaren mijn grote passie.
Wat is er mooier dan kinderen te helpen en ondersteunen in hun groei en ontwikkeling, zodat ze hun zelfstandigheid en zelfredzaamheid kunnen vergroten?
Toch begon het de laatste jaren te kriebelen.
Ik had het gevoel dat ik iets anders wilde en ’moest’ doen. Maar wat?

Ik ben toen gestart met een cursus "Intuïtieve Ontwikkeling" en daarmee is mijn bewust spiritueel ontwaken begonnen. Daarna volgden de opleiding "Trance Healing" ,de cursus "Fluisteren met kinderen", de Engelencursussen en de opleiding Mediumschap. Hierbij leerde ik veel over mezelf en hoe ik mijn kwaliteiten kan inzetten voor anderen en mezelf. Het meest bijzondere was toch wel, dat ik ontdekte dat ik altijd al mocht samen werken met de Engelen. Dat ze er altijd voor me zijn en mij helpen met alles wat ik doe. Sinds ik er achter ben dat ik zelf een Hoog Sensitief Persoon ben, zijn er nog veel meer puzzelstukjes op z'n plaats gevallen! Nog elke dag ontdek ik nieuwe dingen, krijg ik nieuwe inzichten en dit alles gebeurt in een razend snel tempo.
Ik ben blij dat ik deze lessen en inzichten met anderen mag en kan delen.
Nu ik met de Holistische massages begonnen ben, lijkt het helemaal alsof alle losse puzzelstukjes in elkaar beginnen te passen. Alles komt samen als ik iemand op tafel mag masseren. Zo mooi om dat steeds weer te ervaren. 

Ik kan mezelf omschrijven als open, geïnteresseerd, empatisch, intuïtief en van nature optimistisch.
Mijn grote kracht is, dat ik alle kanten en mogelijkheden van een situatie kan zien. Dus uit een gedachtecirkel kunnen stappen en dan kijken naar:"Wat kan ik leren van de situatie? Zijn er ook positieve kanten?". Je ineens realiseren hoe sterk je eigenlijk bent, omdat je dingen doet waarvan je dacht dat je het nooit doen of kunnen.
Zelfs in moeilijke levenslessen, kan ik de prachtige leermomenten en groeimogelijkheden herkennen.
Het besef dat de mensen die je op je pad tegen komt, er niet zomaar zijn. Je hebt elkaar iets te bieden. Iedere dag brengt weer nieuwe cadeautjes, als je maar goed kijkt!

Laatste nieuws

Nieuw: 

 

 Persoonlijk-Jaar-Licht-Grid!

 

 

Kijk hier voor meer informatie