Vanuit mijn hart werken.

 

 

 

Ik ben zo gelukkig dat ik dat kan en mag doen met mijn grote passie en werk:
het in mijn eigen praktijk en op locatie geven van mijn sessies.   


Ik heb me de afgelopen jaren gespecialiseerd in het geven van intuïtieve, energetische massages.
Dit betekend dat ik niet zo zeer spiergericht masseer, maar mij vooral richt op jouw ‘energie-huishouding’. Veel (zo niet alles)van wat je meemaakt en ervaart in je leven krijgt een plekje in je lijf.  Hierdoor kunnen er blokkades, pijntjes en lichamelijke klachten ontstaan. 
Ik voel en neem dat waar tijdens het masseren en kan je dmv mijn aanraking helpen jouw energie weer vrij te laten stromen. Hierdoor voel jij je weer lichter, vrijer, zit je beter in je vel en kun je diepe ontspanning ervaren.  Iedere massage is anders, omdat ik me bij iedere massage weer afstem op de persoon die de massage ontvangt. En iedereen is uniek.

Mijn manier van masseren kenmerkt zich door de lichte aanraking, de liefdevolle aandacht waarmee ik werk en het rustige tempo van de strijkingen. Dit alles helpt jou om je weer beter bewust te worden van jezelf. Dat zorgt voor meer rust in je hoofd en meer contact met je gevoel.
Door deze vorm van masseren wordt jouw ‘lichaams-zelf-herstellend-vermogen’ geactiveerd en werkt de massage vaak nog een aantal dagen door.

Meestal geef ik een rug-massage. Dat doe ik omdat ik via jouw rug, je hele lichaam kan meenemen in de behandeling. Maar ook een heerlijke onderbeen- en voetmassage behoort tot de mogelijkheden. Die is vooral heel fijn als je er behoefte aan hebt om meer in je voeten te zakken en beter in contact te zijn met de aarde. Ook wel gronden genoemd. Net als bij de rugmassage, kan ik via je onderbenen en voeten je hele lijf behandelen.

Ik masseer met zoete amandelolie die ik zelf subtiel gemengd heb met een aantal etherische oliën. Waaronder rozenolie, lavendel, mandarijn en citroen. Mocht je daar niet tegen kunnen heb ik altijd een alternatieve, neutrale olie.

  

 


Belangrijk:
Er zijn een aantal contra-indicaties waarbij ik niet mag masseren of er eerst overleg dient te zijn geweest met (huis)arts of specialist.


Ik masseer niet bij:

Koorts, algeheel onwelzijn, te veel pijn en hartafwijkingen.
Het is voor mij vooraf belangrijk om te weten of je Diabetes Mellitus, ontstekingen, vaatziekten, verse traumata en hematomen (bloeduitstortingen), spataders, infecties en/of huidziekten hebt.

 

Een massage duurt gemiddeld een uur.

 

                                                     

Laatste nieuws

Nieuw: 

 

 Persoonlijk-Jaar-Licht-Grid!

 

 

Kijk hier voor meer informatie