6 juni 2012


Workshop

Op donderdag 5 juli 2012 geef ik op verzoek en omdat ik het zelf erg leuk vind,
nog een keer de workshop  "Ontmoeting met je Helpers".

De avond gaat over Gidsen en Beschermengelen. Iedereen heeft ze en kan er contact mee maken.

Maar hoe doe je dat en hoe weet je met wie je contact hebt? Maak deze avond kennis met 1 van je Gidsen en je Beschermengelen. Je mag zelf voelen en ervaren!

Ik heb plek voor maximaal 12 personen, dus vol=vol! Je kunt je aanmelden voor de workshop via het contactformulier op de website. Je bent welkom vanaf 19.45 uur en we starten om 20.00 uur.
De verwachting is dat we rond 22.00 uur de avond afronden. De kosten voor de workshop zijn €15,-. Dit bedrag mag je van te voren overmaken of op de avond zelf betalen. (contant)

Graag zie ik je op 5 juli!

Kidsevent

Afgelopen zaterdag ben ik bij een bijzonder leuke dag voor Hoog Sensitieve Kinderen en hun ouders geweest.  Voor de kinderen waren er leuke workshops georganiseerd en voor de volwassenen waren er verschillende lezingen waar je uit kon kiezen.  Heel bijzonder om op zo’n dag allemaal hoog gevoelige mensen bij elkaar te hebben.  Je hoeft elkaar niets uit te leggen want iedereen snapt waar je het over hebt en je kunt ervaringen uitwisselen. De dag werd door iedereen als heel positief ervaren, dus hopelijk worden er meer van dit soort dagen georganiseerd! Wil je meer weten?
Kijk dan bij  
http://www.pure-creation.nl/content/view/39/56/

 

Veel Licht en Liefde,

Claudia


Laatste nieuws

Nieuw: 

 

 Sessies met de Healing Arts Licht Frequenties!

 

 

Kijk hier voor meer informatie