12 juli 2012


De 2e workshop zit er al weer op. Wat was het weer een bijzondere avond. Heel anders dan de eerste, maar net zo leuk, verrassend, boeiend en leerzaam! Het blijf voor mij elke keer weer genieten om te zien en te voelen hoe mensen zich open durven te stellen voor deze ervaring. Bijzonder dat ook mensen die niet zoveel denken te hebben met Gidsen en Engelen, mooie ervaringen hebben en ook vaak naar huis gaan met een mooie boodschap!

Bij de voorbereidingen voor de avond is de aanwezigheid van de Engelen al heel duidelijk voelen. Zij zorgen voor een mooie, prettige energie en voor een veilige omgeving.

Het eerste deel van de workshop gaat vooral over het contact maken met 1 van je Gidsen, waarbij de Engelen zich op de achtergrond houden.

Het tweede deel voelt heel anders. Zodra we de korte ontspanningsoefening doen en de Engelen uitgenodigd worden, veranderd heel duidelijk de energie in de kamer.  Omdat ik ‘Helder voelend’ ben, is voor mij de omslag duidelijk merkbaar. Maar ook andere deelnemers aan de workshop kunnen het verschil in energie vaak wel voelen. Als je het een keer ervaren hebt kan het niet missen: Engelen-energie is Zuiver, warm, Liefdevol, Helder en hoog van trilling. Iedere keer weer prachtig.

Ik heb dan het geluk dat ik de workshops aan huis geef en de volgende dag nog heerlijk kan nagenieten van deze energie!

Ik had niet durven dromen dat er zoveel vraag naar de workshop zou zijn, maar ik heb al weer voldoende aanvragen om nog een nieuwe workshop te plannen!

Zo komen er dus soms hele andere dingen op je pad dan je zelf had kunnen voorspellen. Leuk!

Zodra de nieuwe datum gepland is, zet ik hem op de website. Ook via Twitter en Facebook zal ik de datum bekend maken.

Voor iedereen die nog lekker op vakantie gaat: geniet er van!

Veel Licht en Liefde,

Claudia 


Laatste nieuws

Nieuw: 

 

 Sessies met de Healing Arts Licht Frequenties!

 

 

Kijk hier voor meer informatie