Massage bij Kanker. 

 

 

De diagnose kanker. Het zet alles op zijn kop. Meestal moet je meteen in actie komen: onderzoeken, behandelingen, afspraken met artsen, radiologen en andere behandelaars. Het kan je het gevoel geven dat je geleefd wordt. Dat er van alles moet. Soms krijg je amper de tijd om ergens even stil bij te staan. Er gebeurt veel met je, lichamelijk maar ook mentaal. Je wordt op allerlei manieren (aan)geraakt. Even de tijd krijgen voor jezelf kan dan heel waardevol zijn. 
Ik geef in mijn praktijk Holistische massages. Hierbij sta jij als cliënt centraal. Jij krijgt de regie, jij bepaalt waar je behoefte aan hebt. 
Jij krijgt volledige aandacht.


Vanuit de holistische visie wordt de mens gezien als eenheid van lichaam en geest: fysiek, mentaal, spiritueel, emotioneel en sociaal. Deze vijf niveaus staan met elkaar in verbinding en reageren ook altijd op elkaar. Dus als er op fysiek niveau iets verandert heeft dat ook invloed op de andere lagen van de mens. Zo is alles altijd in beweging. Het één kan niet zonder het ander. 
Holistische massage is er op gericht om jou als cliënt contact te laten maken met je lijf en je gevoel.
Hoe is het daar nu mee? Hoe voelt het? Wat vind je fijn en wat niet?
Kun je in contact zijn met je lijf of vind je dat misschien door alles wat er gebeurt niet makkelijk? Jij mag onderzoeken, voelen en ervaren. 
Ik help je daarbij door middel van de massage. 
Alles wat we tijdens een massage tegen komen en ontmoeten, mag er zijn. Helemaal. 
Zonder oordeel of intentie om er iets aan te moeten veranderen. 
De massages zullen altijd volledig op jou en op jouw gesteldheid van dat moment worden afgestemd. 

 

De massage kan je helpen weer te ontspannen. Geeft je weer even een andere lichaamsbeleving. Niet alleen maar medisch met je lijf bezig zijn en aangeraakt worden. Maar juist liefdevol, met aandacht en gericht op jouw behoefte en ontspanning.
Het ondersteunt je lichaams eigen herstellende vermogen en helpt je door de ontspanning weer beter te slapen.


In mijn praktijk geef ik normaal consulten van een uur, maar het kan zo maar zijn dat het voor jou na 20 minuten echt genoeg is geweest. De massages zijn bedoeld als ondersteuning, dus binnen jouw grenzen blijven is van groot belang. Goed blijven afstemmen met elkaar, ook tijdens de massage, is dus heel belangrijk! 
En vanzelfsprekend worden de tarieven van de massages aangepast als we samen besluiten te stoppen voor het uur om is. Ik heb van zeer dichtbij deze ziekte meegemaakt. Ik weet hoe het voelt om naast iemand te staan die strijd voert met kanker. Nu, drie jaar later, wil ik heel graag mijn ondersteuning bieden aan anderen die dit doormaken. Dat doe ik graag door het geven van mijn massages. Dus heb jij behoefte aan persoonlijke aandacht en ondersteuning tijdens jouw proces?

Je bent van harte welkom. Veel liefs, 


Claudia


Laatste nieuws

Nieuw: 

 

 Sessies met de Healing Arts Licht Frequenties!

 

 

Kijk hier voor meer informatie