Tarieven

Consult Duur Vergoeding
Holistische Massage  1 uur  €65,-
Kindermassage  30 minuten  €30,- *
Holistische massage met Healing Arts Licht Frequenties   1 uur  €75,-

Consult op afstand

 

45 minuten

 

 

 €50,-

 

Persoonlijk Licht Grid (op afstand)  1 uur  €22,-
Healing Cirkel op afstand  1 uur  €26,-

       

   
Workshop  2 / 2,5 uur  €35,- 

Dag-workshop

 4,5 / 5 uur  €65,- 

 

 

 

 

* Kindermassage is voor kinderen tot ongeveer 10 jaar.

 

Tieners en jongeren kunnen indien gewenst ook voor een gewoon massage-consult van 60 minuten komen. 

 

Een massage-sessie kan indien gewenst ook gecombineerd worden met de Healing Arts. Een sessie duurt dan 60 minuten en de kosten zijn dan €75,- 

 

De kosten van een Workshop op Maat of op lokatie: op aanvraag.

 

De bedragen zijn inclusief  21% BTW.

 

De betaling dient direct aan het eind van het consult te worden voldaan. (Let op u kunt niet met PIN betalen!)

 

Algemene voorwaarden van Gaia’s Licht.

 

v  Gaia’s Licht verleent geen medische massages, maar de sessies kunnen wel ondersteuning bieden bij medische klachten. Bij medische klachten dient u met uw behandelend arts of specialist te overleggen alvorens een behandeling te ondergaan.

 

v  Ik draag zorg voor fris linnengoed en handdoeken. Om hygiënisch te kunnen werken verwacht ik van u dat u ook fris en schoon bent voor de sessie.

 

v  Om u zo goed mogelijk te kunnen behandelen, zal vooraf een korte anamnese gesteld worden. Het is belangrijk mij in te lichten als u onder behandeling bent bij een specialist, medicijnen gebruikt, een ziekte of lichamelijke afwijking heeft of zwanger bent.

 

v  Bij een eerste sessie zal een kort intake gesprek plaatsvinden waarin u geïnformeerd wordt over de behandeling en een anamnese afgenomen worden. Ik wil u in mijn praktijk met respect tegemoet treden en ik zal vertrouwelijk omgaan met uw informatie. Ik verwacht dat respect ook van de cliënten terug. Bij uw eerste behandeling kan u verzocht worden een geldig legitimatiebewijs te tonen.

 

v  Bij annulering en verzoek tot verzetten van een sessie betaald u €10,- ex. btw voor administratiekosten. 

 

v  Als u uw afspraak korter dan 48 uur voor het consult annuleert of verzet, of komt u niet op de afspraak, dan zullen de volledige kosten van de afgesproken sessie in rekening worden gebracht.

 

v  Workshops op maat en/of op lokatie dienen minimaal 1 week van te voren geannuleerd te worden, binnen die termijn zal het volledige bedrag in rekening gebracht worden.

 

v  Indien vanuit Gaia’s Licht, door onvoorziene omstandigheden, uw behandeling geen doorgang kan vinden, kunt u hieraan geen rechten ontlenen.

Laatste nieuws

Nieuw: 

 

 Sessies met de Healing Arts Licht Frequenties!

 

 

Kijk hier voor meer informatie